Bez obzira na to je li riječ o razvodima za distribuciju električne energije na niskom naponu ili o upravljačko-nadzornom sustavu za transformatorske stanice u prijenosnoj mreži, proizvodimo rješenja krojena po mjeri kupaca. Proizvodno-poslovni objekt visoke energetske efikasnosti, u poslovnoj zoni 20 km istočno od glavnog grada, izvrsno je povezan sa svim cestovnim, željezničkim i zračnim pravcima.

Ormari upravljanja i zaštite

Tijekom 30 godina rada u elektroenergetici stekli smo sistemsko znanje nužno za stvaranje naprednih rješenja upravljanja i nadzora, bilo da se koriste u automatizaciji industrijskih procesa ili u sustavima zaštite transformatorskih stanica.

Niskonaponski energetski razvodi

Kao licenciran partner svjetskih proizvođača niskonaponskih razvodnih ormara, fiksne i izvlačive izvedbe, korisniku nudimo kompletno tehničko rješenje – od projektiranja, proizvodnje, ugradnje do puštanja u pogon. Prema potrebi, energetske razvode opremamo sustavom za nadzor i upravljanje.

Prijenosni energetski i upravljački ormari

Postoji li potreba za mobilnim napajanjem industrijskih potrošača, npr. tijekom remonta ili napajanja gradilišta, a da je pritom važan pouzdan rad u teškim uvjetima i nepovoljnoj atmosferi, proizvodimo robusne prijenosne energetske i upravljačke ormare.

Kontejnerski energetski razvodi

Projektiramo, proizvodimo i ugrađujemo kompletne kontejnerske energetske razvode za specifične potrebe korisnika: mobilni podatkovni centri (data centri), tvornički predgotovljena postrojenja, mobilna bušeća postrojenja za naftnu industriju i mnoge druge.

Specijalizirana proizvodnja

Uzimajući u obzir specifičnosti postrojenja i različitih industrijskih procesa, iskusan tim naših projektanata, inženjera i tehničara na raspolaganju je za realizaciju najrazličitijih specijaliziranih proizvoda.