Izvanrednost u fokusu: Izabrani Naj kolege 2023.

HELB nagradio Naj kolege 2023.

Sada već tradicionalno, veljaču je obilježio HELB-ov izbor za Naj kolege.

Ovim izborom nastoje se prepoznati i nagraditi kolegice i kolege koji su svojim radom, vrijednostima, stručnošću i odnosom prema poslu primjer ostalima, a ujedno je to odličan način da se unutar društva prošire dobre i pozitivne priče.

Zadatak je bio jasan: razmisliti o kolegama oko sebe – onima koji svakodnevno pokazuju izvanrednu suradnju, onima koji uvijek daju svoj maksimum te onima koji su prava riznica znanja.

Osim toga, pravila su bila ista kao i prethodnih godina.

Svi HELB-ovci su mogli nominirati i biti nominirani unutar tri kategorije: ”Uvijek za suradnju” – Netko tko pokazuje razumijevanje, uvažavanje, pomogne vam kad je potrebno, djeluje i komunicira u dobroj namjeri i s povjerenjem, kolege ga/ju poštuju; ”Daje više od sebe” – Netko tko se izuzetno angažira u timu, tko je odgovoran/a, daje više od onoga što se očekuje u redovnom poslu; ”Onaj koji zna znanje” – Netko tko pokazuje iznadprosječno znanje vezano uz posao koji obavlja i njegov/njezin rad je visoke kvalitete te rado dijeli znanje.

U izboru je sudjelovalo gotovo dvije trećine zaposlenika putem online ankete, a pobjednici pojedinih kategorija s najvećim brojem glasova su:

  • ”Uvijek za suradnju” – Mario Pranjić
  • ”Daje više od sebe” – Damir Mažar
  • ”Onaj koji zna znanje” – Ivan Zrinščak
1 ožujka, 2024

Najnovije vijesti

Godišnji pregled: Po čemu ćemo pamtiti 2023.?

U godini koja je iza nas, HELB je ostvario značajan napredak kroz brojne projekte, kako na terenu tako i u proizvodnom pogonu. Ovaj dinamičan period obilježen je stvaranjem novih referenci diljem svijeta, razvojem inovativnih platformi, potpisivanjem ključnih ugovora, sudjelovanjem na prestižnim sajmovima i konferencijama te otvaranjem novih radnih mjesta. Kroz inovativne projekte, proširenje tržišta, ostvarene suradnje i ulaganja u tehnološki napredak, HELB je nastavio graditi reputaciju u području elektroenergetike.

Za dublji uvid u sve što je obilježilo poslovanje HELB-a tijekom proteklih 12 mjeseci, pozivamo vas da pročitate detaljan pregled aktivnosti u 2023. godini koji možete pronaći ovdje.