Pri razvoju naših proizvoda usmjereni smo na rješenja čija primjena smanjuje troškove i povećava učinkovitost procesa bušenja. U suradnji sa znanstvenim institucijama i industrijom razvili smo najsuvremeniju tehnologiju i pozicionirali se među vodeće globalne igrače za automatizaciju bušećih postrojenja te razvili proizvode za kopnena (onshore) i pomorska bušeća postrojenja (offshore) koji traju dva puta dulje od standardnih proizvoda dostupnih na tržištu.

Sustavi napajanja i upravljanja pogonom

Projektiramo, proizvodimo i ugrađujemo postrojenja za pogon i upravljanje bušećih postrojenja. Kupcima nudimo prilagođena rješenja za tehnologiju korištenu na postrojenju: DC motorski pogon – SCR, AC motorski pogon – VFD i postrojenje pomoćnog razvoda – MCC.

Specijalni kabeli za vršne pogone (Service loops)

Proizvodimo specijalne kabele, kompatibilne sa svjetskim proizvođačima (poput NOV, CANRIG, AKER), za upravljanje i nadzor vršnih pogona (Auxiliary loops) te napajanje vršnih pogona (Power loops). Više u brošuri.

Sustavi automatizacije

U suradnji sa znanstvenim institucijama razvili smo proizvode za optimizaciju procesa bušenja, čime smo se pozicionirali među globalne igrače. To su uređaj za prigušenje oscilatornih vibracija – Z-Torque, sustav praćenja bušećih parametara i sustav automatskog bušenja. Više u prezentaciji i videu.

Rekonstrukcija i nadgradnja električnih sustava (bušećih postrojenja)

Primjenjujući sve važeće tehničke standarde po mjeri kupca (kao što su BV, GL, DNV, LR, ABS, itd.), pružamo visokokvalitetnu uslugu rekonstrukcije i nadgradnje raznih električnih sustava. Više u brošuri.