• Vijesti

Godišnji pregled: Po čemu ćemo pamtiti 2023.?

U godini koja je iza nas, HELB je ostvario značajan napredak kroz brojne projekte, kako na terenu tako i u proizvodnom pogonu. Ovaj dinamičan period obilježen je stvaranjem novih referenci diljem svijeta, razvojem inovativnih platformi, potpisivanjem ključnih ugovora, sudjelovanjem na prestižnim sajmovima i konferencijama te otvaranjem novih radnih mjesta. Kroz inovativne projekte, proširenje tržišta, ostvarene suradnje i ulaganja u tehnološki napredak, HELB je nastavio graditi reputaciju u području elektroenergetike.

Za dublji uvid u sve što je obilježilo poslovanje HELB-a tijekom proteklih 12 mjeseci, pozivamo vas da pročitate detaljan pregled aktivnosti u 2023. godini koji možete pronaći ovdje.

HELB-ovac s najviše prijeđenih milja: Od majmuna u Kostariki do kobre u Tanzaniji

Ivan Rajič je svoj put u HELB-u započeo prije 12 godina kao elektromonter. Zahvaljujući svojoj upornosti i sposobnosti prilagođavanja izazovnim uvjetima, istaknuo se kao važan dio HELB-ovog tima. Danas njegov posao uključuje nadzor montaže primarne i sekundarne opreme na elektroenergetskim postrojenjima, naponske razine do 500 kV. Kolege za njega imaju samo riječi hvale te ga opisuju kao iznimno snalažljivu osobu koja brzo rješava probleme, a ističu i kako im dan s njim proleti jer uvijek ima zanimljive priče.

Više