NA ENERGETSKIM TRANSFORMATORIMA U AFRICI, AMERICI, AZIJI I EUROPI

Već gotovo 15 godina, HELB je pouzdan partner za montažu energetskih transformatora, ali i proizvodnju upravljačkih ormara za iste. Upravo iz tog razloga, suradnja s proizvođačima energetskih transformatora se proširila i na područje nadzora nad montažom, ispitivanjem i puštanjem u pogon energetskih transformatora.

Taj posao odrađivao se u Europi, Aziji, Africi, Srednjoj i Južnoj Americi: od Alžira, Češke, Dubaija, Filipina, Katara, Egipta, Kosova, Kuvajta, Poljske, Omana, Španjolske do Argentine, Kostarike i Perua.

Proizvođači energetskih transformatora oslanjaju se na HELB u dijelu proizvodnje svih vrsta upravljačkih ormara i ta se suradnja nastavlja dok god znaju da će dobiti komponentu za svoj transformator koja je dizajnirana, proizvedena, ispitana i u potpunosti funkcionalna po najvišim i najnovijim europskim i svjetskim standardima.

HELB je certificiran prema važećim standardima ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. Ovo je također olakšanje za odjel kontrole kvalitete klijenta jer se može više usredotočiti na druge važne dijelove i interne procese svoje proizvodnje.

Upravljački ormar energetskog transformatora je proizvod od tolike važnosti da je bilo kakva unutarnja greška neprihvatljiva. Njegov trošak proizvodnje prenizak je da bi opravdao troškove putovanja do mjesta ugradnje energetskog transformatora i popravak potencijalnih kvarova, tako da se posvećuje velika pažnja kako proizvodnji, tako i kontroli kvalitete proizvedenog ormara.

Inače, upravljački ormari za transformatore koji pružaju proširenu funkcionalnost kroz optimiziran, pouzdan i robustan dizajn, dio su mnogo šireg HELB-ovog portfelja proizvodnje ormara – više na linku.

25 lipnja, 2020

Najnovije vijesti

Povećanje sigurnosti i pouzdanosti prijenosne mreže

Projekt s HOPS-om na prijenosnom području Rijeka

Još jedan veliki projekt s Hrvatskim operatorom prijenosnog sustava (HOPS) d.o.o. je u završnoj fazi, a započeo je još 2019-te godine na prijenosnom području Rijeka. HELB je glavni izvođač radova na zamjeni izlaznih rastavljača tipa CBE 110 kV u postrojenjima prijenosnog područja Rijeka. Više

“Super mi je u HELB-u, sve je baš onako kako treba”

Ovog zaposlenog momka jedva smo ulovili na pola sata da nam ispriča svoju priču. Blaž Dobrotić je elektromonter, koji je u HELB došao još kao školarac, a ljubav prema poslu i super odnos s kolegama drže ga tu punih deset godina. Kolege ga opisuju kao sposobnog, samouvjerenog momka koji je jako pedantan u svom poslu, a van njega zabavan, komičan i nimalo dosadan. Jako su sretni kad imaju priliku raditi s njim. U sjedištu firme je možda jedan tjedan godišnje, stoga smo jako sretni da je izdvojio malo vremena i donio nam priču s terena sa svim dobrim i lošim stranama.

Više