NA ENERGETSKIM TRANSFORMATORIMA U AFRICI, AMERICI, AZIJI I EUROPI

Već gotovo 15 godina, HELB je pouzdan partner za montažu energetskih transformatora, ali i proizvodnju upravljačkih ormara za iste. Upravo iz tog razloga, suradnja s proizvođačima energetskih transformatora se proširila i na područje nadzora nad montažom, ispitivanjem i puštanjem u pogon energetskih transformatora.

Taj posao odrađivao se u Europi, Aziji, Africi, Srednjoj i Južnoj Americi: od Alžira, Češke, Dubaija, Filipina, Katara, Egipta, Kosova, Kuvajta, Poljske, Omana, Španjolske do Argentine, Kostarike i Perua.

Proizvođači energetskih transformatora oslanjaju se na HELB u dijelu proizvodnje svih vrsta upravljačkih ormara i ta se suradnja nastavlja dok god znaju da će dobiti komponentu za svoj transformator koja je dizajnirana, proizvedena, ispitana i u potpunosti funkcionalna po najvišim i najnovijim europskim i svjetskim standardima.

HELB je certificiran prema važećim standardima ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. Ovo je također olakšanje za odjel kontrole kvalitete klijenta jer se može više usredotočiti na druge važne dijelove i interne procese svoje proizvodnje.

Upravljački ormar energetskog transformatora je proizvod od tolike važnosti da je bilo kakva unutarnja greška neprihvatljiva. Njegov trošak proizvodnje prenizak je da bi opravdao troškove putovanja do mjesta ugradnje energetskog transformatora i popravak potencijalnih kvarova, tako da se posvećuje velika pažnja kako proizvodnji, tako i kontroli kvalitete proizvedenog ormara.

Inače, upravljački ormari za transformatore koji pružaju proširenu funkcionalnost kroz optimiziran, pouzdan i robustan dizajn, dio su mnogo šireg HELB-ovog portfelja proizvodnje ormara – više na linku.

25 lipnja, 2020

Najnovije vijesti

UNATOČ REKONSTRUKCIJI NAPAJANJA, TV PROGRAM BEZ PREKIDA

HRT je delikatan zadatak rekonstrukcije redundantnog UPS napajanja Mastera povjerio HELB-u

U sklopu dugogodišnje suradnje s Hrvatskom radiotelevizijom, HELB je završio još jedan uspješan i zanimljiv projekt. Radi se o rekonstrukciji elektrotehničkih instalacija redundantnog UPS napajanja Mastera u Domu HRT-a u Zagrebu, koji je obuhvaćao zamjene i rekonstrukcije tehnološke elektroinstalacije i razdjelnika koji napajaju prostor Mastera te tehnološku rasvjetu u Masteru. Više

30 GODINA TRADICIJE I ZAJEDNIŠTVA

Poštovane kolegice i kolege, dragi Helbovci

Na današnji dan, prije točno 30 godina (28.5.1990.) smo osnovali poduzeće, a namjeru da se bavimo elektroenergetskim radovima izrazili smo u samom imenu „Horvat Elektro Bogovac“, pa je nastao HELB. Više