NAJBOLJE OD 2019.

Prošla je godina za HELB bila vrlo zanimljiva, uspješna i dinamična.

Osim projekata na domaćem tržištu, HELB je pokrenuo nove i nevjerojatne projekte diljem svijeta, od Bliskog istoka, preko Azije do Južne Amerike. Sudjelovao je u raznim edukacijama, sajmovima, konferencijama, a ujedno i našao vremena za opuštanje na adrenalinskom team buildingu i božićnom domjenku, kao i dodijeliti nagradu ”Najboljem kolegi”. Ovo je samo uvod u ono što je sve HELB napravio u 2019. Dublji uvid u aktivnosti tijekom prošle godine možete pročitati u detaljnom pregledu ovdje.

siječanj 17, 2020

Najnovije vijesti

DOPRINOS SMANJENJU ENERGETSKOG SIROMAŠTVA

U vodećem međunarodnom časopisu Thermal Science

Stručni rad HELB-ove inženjerke, voditeljice projekata energetske učinkovitosti te stručnjakinje zaštite na radu, Slavice Bardić, bit će objavljen u vodećem stručnom časopisu ”Energija (M51)”, te ujedno i u specijaliziranom broju poznatog međunarodnog časopisa ”Thermal Science”. Više

Sponzor na najvećem susretu energetičara u regiji

Doprinos sve snažnijem trendu digitalizacije

Hrvatski ogranak Međunarodnog vijeća za velike elektroenergetske sustave – HRO CIGRÉ organizirao je 14. savjetovanje o sustavu vođenja elektroenergetskog sustava koje je ove godine održano u Šibeniku od 10. do 13. studenoga.

Više