HELB-ov nagradni natječaj na Facebooku

Povodom svoje 30. obljetnice, ali i nadolazećih blagdana, HELB je organizirao mali nagradni natječaj na svojoj Facebook stranici.

Natječaj traje do 18. prosinca, a možete mu pristupiti ovdje. U nastavku pročitajte pravila!

Pravila nagradnog natječaja “HELB skrivena poruka”

1. OPĆE INFORMACIJE

Priređivač nagradnog natječaja “HELB skrivena poruka” (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) je HELB d.o.o. sa sjedištem u Industrijska ulica 1, Božjakovina, 10370 Dugo selo, OIB: 38935991904 (u daljnjem tekstu: Priređivač). Nagradni natječaj priređuje se s ciljem povećanja interakcije na službenoj Facebook stranici Priređivača, a namijenjen je provođenju u Republici Hrvatskoj. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik.

Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka. Ova pravila Natječaja (dalje: Pravila) objavljena su na službenoj web stranici Priređivača www.helb.hr.

2. PRAVO SUDJELOVANJA

U Nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su hrvatski državljani te pratitelji HELB-ove Facebook stranice.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju zaposlenici HELB d.o.o., kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj traje od 17. prosinca u 12:00 sati do 18. prosinca do 12:00 sati.

4. NAČIN SUDJELOVANJA

Sudionici pristupaju natječaju putem Facebook stranice HELB-a. Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, potrebno je u komentarima ispod nagradne objave točno odgovoriti na postavljeni zadatak. Najbrži točan odgovor osvaja nagradu. Zadatak natječaja je točno otkriti skrivenu poruku na vizualu nagradne objave.

Jedan Sudionik može osvojiti jednu nagradu u natječaju. Zabranjeno je korištenje drugih kanala za prijavu pod različitim identitetima te tehnička manipulacija društvenim mrežama.

5. NAGRADA

1 x HELB-ov poklon paket koji sadrži crveno i bijelo vino, maslinovo ulje, šalicu, Bluetooth slušalice, čokoladu i stolni kalendar.

6. OBJAVLJIVANJE POBJEDNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Po završetku natječaja bit će proglašen jedan dobitnik nagrade u komentaru ispod nagradne objave na Facebooku. Ako se dobitnik ne odazove na poziv u roku od 72 sata od objave poziva, nagrada će biti dodijeljena sljedećem rangiranom sudioniku s točnim odgovorom.

Nagrada je neprenosiva. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Svaki sudionik nagradu može osvojiti samo jedanput. Dobitnik je isključivo odgovoran za porezne obveze i eventualne sporedne troškove koji proizađu iz dodjele nagrada.

O preuzimanju nagrade dobitnik će biti naknadno obaviješten. Pravo na nagradu dobitnik ostvaruje tako što će u Inboxu Facebook stranice HELB ostaviti svoju adresu, puno ime i prezime i kontakt telefon.

7. KORIŠTENJE PODATAKA SUDIONIKA U NATJEČAJU

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade.

Svi osobni podaci koji se prikupljaju, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju.

Priređivač će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja nagrade.

Sudionici Natječaja Priređivača imaju pravo:

1. Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Priređivač pohranio
2. Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Priređivač pripremio
3. Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
4. Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
5. Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.

8. OSTALE INFORMACIJE

Sve komentare koje Sudionici pošalju kao prijavu na Nagradni natječaj, HELB d.o.o. može koristiti u svrhu promocije ovog Nagradnog natječaja te u svrhu promocije budućih i aktualnih aktivnosti HELB d.o.o. Sva prava su pridržana. U slučaju da je bilo koja odredba sadržana u ovim Pravilima ništetna ili to naknadno postane, to neće imati utjecaja na valjanost ostalih uvjeta sudjelovanja. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Facebooku. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku.

Priređivač zadržava pravo promjenu ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Božjakovini, 17. prosinca, 2020.

17 prosinca, 2020

Najnovije vijesti

”HELB je u hrvatskoj energetici pri samom vrhu”

Voditelj Tehničkog ureda, Dejan Grdenić, veliki je zaljubljenik u energetiku i projektiranje. Prije pet godina priključuje se HELB-u gdje počinje raditi ispitivanje relejne zaštite, konfiguriranje releja, te razne elaborate, a potom i projektiranje. Njegov vedri duh, pozitivnost i smisao za humor, razveseli svakog sugovornika, a znanje i stručnost pomaže pri svakom problemu.

Unatoč popunjenom rasporedu, uvijek je spreman pomoći kolegama, a voli im se pridružiti i u opuštenom razgovoru uz šalicu kave. Više

Postrojenje za proizvodnju propilena visoke čistoće

Radovi izvođeni prema najvišim HSE standardima

Projekt u Rafineriji nafte u Rijeci započet u veljači 2019-te godine, upravo je ušao u završnu fazu. Novi pogon Propan propilen spliter omogućava rafineriji širenje lepeze proizvoda čime ona podiže razinu svoje konkurentnosti. Novoizgrađenim postrojenjem, rafinerija će proizvoditi novi vrijedan proizvod, propilen visoke čistoće koji se koristi kao poluproizvod u petrokemijskoj industriji. Više