Sivacon S8: HELB postao licencirani partner tvrtke Siemens

Iako dugogodišnje iskustvo i tradicija govore sami za sebe, HELB je još jednom potvrdio svoju kontinuiranu predanost poboljšanju.

HELB, kao licenciran partner svjetskih proizvođača niskonaponskih razvodnih ormara, fiksne i izvlačive izvedbe, korisniku nudi kompletno tehničko rješenje – od projektiranja, proizvodnje, ugradnje do puštanja u pogon. Kako bi zadovoljili tržišne zahtjeve, ali i pratili trendove u elektroenergetici, HELB je postao jedan od licenciranih partnera tvrtke Siemens za proizvodnju Sivacon S8 sklopnih postrojenja.

Sivacon S8 je električni distribucijski sustav široke primjene koji se koristi za distribuciju električne energije u industrijskim postrojenjima i komercijalnim objektima. To je proizvod tvrtke Siemens dizajniran kako bi omogućio učinkovitu i pouzdanu distribuciju električne energije. Ovaj modularan i fleksibilni sustav omogućava korisnicima prilagodbu njihovih električnih distribucijskih sustava vlastitim potrebama i zahtjevima. Osim toga, karakterizira ga visoka pouzdanost, kao i automatizacija, pametna rješenja i sigurnost. Sustav Sivacon S8 također je usmjeren na energetsku učinkovitost, a precizna mjerenja i nadzor potrošnje električne energije pomažu korisnicima u upravljanju potrošnjom. Može se integrirati sa sustavima za upravljanje energijom i automatizacijom kako bi omogućio potpuno upravljanje električnim sustavima. Zahvaljujući svim ovim značajkama, ne iznenađuje što je Sivacon S8 sve popularniji izbor za različita industrijska postrojenja i komercijalne objekte koji traže pouzdanu i učinkovitu električnu distribuciju.

Ovim licenciranjem, HELB će se još snažnije pozicionirati u proizvodnji visokokvalitetnih niskonaponskih razvodnih ormara, posebno za inozemno tržište.

 

13 ožujka, 2024

Najnovije vijesti

Godišnji pregled: Po čemu ćemo pamtiti 2023.?

U godini koja je iza nas, HELB je ostvario značajan napredak kroz brojne projekte, kako na terenu tako i u proizvodnom pogonu. Ovaj dinamičan period obilježen je stvaranjem novih referenci diljem svijeta, razvojem inovativnih platformi, potpisivanjem ključnih ugovora, sudjelovanjem na prestižnim sajmovima i konferencijama te otvaranjem novih radnih mjesta. Kroz inovativne projekte, proširenje tržišta, ostvarene suradnje i ulaganja u tehnološki napredak, HELB je nastavio graditi reputaciju u području elektroenergetike.

Za dublji uvid u sve što je obilježilo poslovanje HELB-a tijekom proteklih 12 mjeseci, pozivamo vas da pročitate detaljan pregled aktivnosti u 2023. godini koji možete pronaći ovdje.