I NOVIM LOGOM PROTIV PANDEMIJE

Ostajemo uključeni i držimo razmak

Cijeli se svijet posljednjih tjedana našao u uistinu izazovnoj situaciji uslijed pandemije koronavirusa. HELB je vrlo brzo reagirao na novonastale okolnosti, vodeći prije svega računa o zaštiti i zdravlju svojih zaposlenika, partnera i suradnika.

A kako bi dodatno naglasio važnost preporuka Stožera civilne zaštite i potaknuo svoje zaposlenike i partnere na poštivanje propisa, HELB je čak redizajnirao svoj logo naglašavajući važnost držanja razmaka.

Odmah po prvom porastu broja oboljelih, HELB je organizirao tim za koordinaciju aktivnosti prevencije, provođenje mjera u skladu s uputama mjerodavnih, a u cilju sprječavanja širenja zaraze korona virusom, te svakodnevnog informiranja zaposlenika o trenutnoj situaciji u zemlji, a i u samoj organizaciji. Svi zaposlenici koji su to u mogućnosti, već mjesec dana rade od kuće koristeći prednosti digitalnih tehnologija. U proizvodnom odjelu strogo se pridržavaju svih mjera Stožera civilne zaštite o higijeni i distanciranju od fizičkih kontakata, a rad na terenu je preraspodijeljen i reorganiziran. Radi boljeg funkcioniranja u novonastaloj situaciji iskomunicirane su brojne radne upute poput rada u izvanrednim okolnostima, rada na terenu, korištenju službenih vozila, zaštitnih maski, rukavica, organizacije sastanaka, postupaka u slučaju sumnje na zarazu, odluka o radu od kuće, o radu u smjenama, smjernica za korištenje online platforma za komunikaciju i slično.

U HELB-u se ovo vrijeme koristi i za učenje, rast i razvoj svakog pojedinca i same tvrtke, te poticanje vrijednosti poput zajedništva, suradnje, uvažavanja i svih onih vrijednosti koje njeguju njegovi zaposlenici proteklih 30. godina.

Također, ovim malim činom promjene logotipa, poziva se sve na još predanije poštivanje zaštitnih mjera kako bi se sačuvalo vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih.

Držite razmak i, ukoliko je to moguće, ostanite doma.

travanj 17, 2020

Najnovije vijesti

DOPRINOS SMANJENJU ENERGETSKOG SIROMAŠTVA

U vodećem međunarodnom časopisu Thermal Science

Stručni rad HELB-ove inženjerke, voditeljice projekata energetske učinkovitosti te stručnjakinje zaštite na radu, Slavice Bardić, bit će objavljen u vodećem stručnom časopisu ”Energija (M51)”, te ujedno i u specijaliziranom broju poznatog međunarodnog časopisa ”Thermal Science”. Više

Sponzor na najvećem susretu energetičara u regiji

Doprinos sve snažnijem trendu digitalizacije

Hrvatski ogranak Međunarodnog vijeća za velike elektroenergetske sustave – HRO CIGRÉ organizirao je 14. savjetovanje o sustavu vođenja elektroenergetskog sustava koje je ove godine održano u Šibeniku od 10. do 13. studenoga.

Više