I NOVIM LOGOM PROTIV PANDEMIJE

Ostajemo uključeni i držimo razmak

Cijeli se svijet posljednjih tjedana našao u uistinu izazovnoj situaciji uslijed pandemije koronavirusa. HELB je vrlo brzo reagirao na novonastale okolnosti, vodeći prije svega računa o zaštiti i zdravlju svojih zaposlenika, partnera i suradnika.

A kako bi dodatno naglasio važnost preporuka Stožera civilne zaštite i potaknuo svoje zaposlenike i partnere na poštivanje propisa, HELB je čak redizajnirao svoj logo naglašavajući važnost držanja razmaka.

Odmah po prvom porastu broja oboljelih, HELB je organizirao tim za koordinaciju aktivnosti prevencije, provođenje mjera u skladu s uputama mjerodavnih, a u cilju sprječavanja širenja zaraze korona virusom, te svakodnevnog informiranja zaposlenika o trenutnoj situaciji u zemlji, a i u samoj organizaciji. Svi zaposlenici koji su to u mogućnosti, već mjesec dana rade od kuće koristeći prednosti digitalnih tehnologija. U proizvodnom odjelu strogo se pridržavaju svih mjera Stožera civilne zaštite o higijeni i distanciranju od fizičkih kontakata, a rad na terenu je preraspodijeljen i reorganiziran. Radi boljeg funkcioniranja u novonastaloj situaciji iskomunicirane su brojne radne upute poput rada u izvanrednim okolnostima, rada na terenu, korištenju službenih vozila, zaštitnih maski, rukavica, organizacije sastanaka, postupaka u slučaju sumnje na zarazu, odluka o radu od kuće, o radu u smjenama, smjernica za korištenje online platforma za komunikaciju i slično.

U HELB-u se ovo vrijeme koristi i za učenje, rast i razvoj svakog pojedinca i same tvrtke, te poticanje vrijednosti poput zajedništva, suradnje, uvažavanja i svih onih vrijednosti koje njeguju njegovi zaposlenici proteklih 30. godina.

Također, ovim malim činom promjene logotipa, poziva se sve na još predanije poštivanje zaštitnih mjera kako bi se sačuvalo vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih.

Držite razmak i, ukoliko je to moguće, ostanite doma.

17 travnja, 2020

Najnovije vijesti

Korak dalje prema digitalnom inženjerstvu

Potpisan ugovor o sufinanciranju istraživačko razvojnog projekta

HELB-ovi stručnjaci pokrenuli su razvojno istraživački projekt u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva – FER, HEP-ODS-om i Sedam IT-om kako bi razvili sustav za nadzor energetskih tokova sekundarne distribucijske mreže i time omogućili dubinski uvid u stanje elektroenergetske mreže. Više