Naj kolege 2022.

HELB nagradio najboljih troje

Izbor za Naj kolege 2022. u HELB-u je održan u veljači, dok su se glasovi zaposlenika prikupljali kroz siječanj za prethodnu godinu. Cilj je ovog izbora istaknuti dobre primjere i podijeliti priče kojima s promiču vrijednosti, poput suradnje zajedništva, iskrenosti, odgovornosti te doprinosa. HELB nastoji prepoznati i nagraditi kolegice i kolege koji su svojim radom, vrijednostima, stručnošću i odnosom prema poslu primjer ostalima, a ujedno je to odličan način da se unutar društva prošire dobre i pozitivne priče.

Pravila su bila ista kao i prošle godine. Svi HELB-ovci su mogli nominirati i biti nominirani unutar tri kategorije: ”Uvijek za suradnju”– netko tko pokazuje razumijevanje, uvažavanje, pomogne kad je potrebno i komunicira u dobroj namjeri i s povjerenjem. ”Daje više od sebe” – netko tko se izuzetno angažira u timu, tko je odgovoran/a, daje više od onog što se očekuje u redovnom poslu. ”Onaj koji zna znanje” – netko tko pokazuje iznadprosječno znanje vezano uz posao koji obavlja i njegov/njezin rad je visoke kvalitete te rado dijeli znanje.

U izboru je sudjelovalo više od polovice zaposlenika putem online ankete, a pobjednici pojedinih kategorija s najvećim brojem glasova su:

  • ”Uvijek za suradnju” – Filip Bilandžija
  • ”Daje više o sebe” – Petra Batalić – pobijedila drugu godinu za redom
  • ”Onaj koji zna znanje” – Danijel Bahlen – pobijedio drugu godinu za redom

Stjepan Horvat, direktor HELB-a, prilikom dodjele i uručivanja nagrada istaknuo je: ,,Prije svega htio bi se zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos i podržali ovaj prekrasan događaj u HELB-u. Sretan sam što smo još jednom prepoznali i istaknuli pojedince koji svojim predaim radom, ustrajanošću, znanjem, stručnošću i pozitivnim odnosima s kolegama, doprinose izgradnji još boljeg HELB-a. Također me veseli činjenica da je bilo puno nominiranih u pojedinim kategorijama i što je glasanje bilo tijesno, jer to samo znači da je u našoj firmi puno vrijednih, stručnih i prekrasnih ljudi i od srca čestitam svim nominiranima.”

22 veljače, 2023

Najnovije vijesti

Godišnji pregled: Po čemu ćemo pamtiti 2023.?

U godini koja je iza nas, HELB je ostvario značajan napredak kroz brojne projekte, kako na terenu tako i u proizvodnom pogonu. Ovaj dinamičan period obilježen je stvaranjem novih referenci diljem svijeta, razvojem inovativnih platformi, potpisivanjem ključnih ugovora, sudjelovanjem na prestižnim sajmovima i konferencijama te otvaranjem novih radnih mjesta. Kroz inovativne projekte, proširenje tržišta, ostvarene suradnje i ulaganja u tehnološki napredak, HELB je nastavio graditi reputaciju u području elektroenergetike.

Za dublji uvid u sve što je obilježilo poslovanje HELB-a tijekom proteklih 12 mjeseci, pozivamo vas da pročitate detaljan pregled aktivnosti u 2023. godini koji možete pronaći ovdje.