Naj kolege 2022.

HELB nagradio najboljih troje

Izbor za Naj kolege 2022. u HELB-u je održan u veljači, dok su se glasovi zaposlenika prikupljali kroz siječanj za prethodnu godinu. Cilj je ovog izbora istaknuti dobre primjere i podijeliti priče kojima s promiču vrijednosti, poput suradnje zajedništva, iskrenosti, odgovornosti te doprinosa. HELB nastoji prepoznati i nagraditi kolegice i kolege koji su svojim radom, vrijednostima, stručnošću i odnosom prema poslu primjer ostalima, a ujedno je to odličan način da se unutar društva prošire dobre i pozitivne priče.

Pravila su bila ista kao i prošle godine. Svi HELB-ovci su mogli nominirati i biti nominirani unutar tri kategorije: ”Uvijek za suradnju”– netko tko pokazuje razumijevanje, uvažavanje, pomogne kad je potrebno i komunicira u dobroj namjeri i s povjerenjem. ”Daje više od sebe” – netko tko se izuzetno angažira u timu, tko je odgovoran/a, daje više od onog što se očekuje u redovnom poslu. ”Onaj koji zna znanje” – netko tko pokazuje iznadprosječno znanje vezano uz posao koji obavlja i njegov/njezin rad je visoke kvalitete te rado dijeli znanje.

U izboru je sudjelovalo više od polovice zaposlenika putem online ankete, a pobjednici pojedinih kategorija s najvećim brojem glasova su:

  • ”Uvijek za suradnju” – Filip Bilandžija
  • ”Daje više o sebe” – Petra Batalić – pobijedila drugu godinu za redom
  • ”Onaj koji zna znanje” – Danijel Bahlen – pobijedio drugu godinu za redom

Stjepan Horvat, direktor HELB-a, prilikom dodjele i uručivanja nagrada istaknuo je: ,,Prije svega htio bi se zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos i podržali ovaj prekrasan događaj u HELB-u. Sretan sam što smo još jednom prepoznali i istaknuli pojedince koji svojim predaim radom, ustrajanošću, znanjem, stručnošću i pozitivnim odnosima s kolegama, doprinose izgradnji još boljeg HELB-a. Također me veseli činjenica da je bilo puno nominiranih u pojedinim kategorijama i što je glasanje bilo tijesno, jer to samo znači da je u našoj firmi puno vrijednih, stručnih i prekrasnih ljudi i od srca čestitam svim nominiranima.”

22 veljače, 2023

Najnovije vijesti