Najsigurniji zaposlenici – najviše brinu o drugima!

Svjetski dan sigurnosti i zdravlja na radu

Povodom Svjetskog dana sigurnosti i zdravlja na radu u HELB-u je, treću godinu za redom, proveden nagradni natječaj među zaposlenicima, koji je trajao od 31. ožujka do 14. travnja. Osnovni cilj ovog natječaja je podići sigurnost na radu na višu razinu i poboljšati poslovne rezultate. Ovaj poseban dan HELB je obilježio nagrađivanjem zaposlenika koji svojim radom i ponašanjem promiču rad na siguran način, sprečavaju nezgode i time postaju uzor svima ostalima.

Ovogodišnji dobitnici su:

  • Najbolji poznavatelj ZNR-a – FILIP PAVLOVIĆ
  • Najsigurniji zaposlenik – KRUNOSLAV BENKO
  • U kategoriji Najbolja ZNR fotografija  – DAMIR MAŽAR

Zaposlenici su se mogli natjecati u nekoliko kategorija, među kojima je kviz o Zaštiti na radu, gdje je trebalo posjedovati zavidno znanje o činjenicama i zakonima iz Zaštite na radu. Najsigurniji radnik osvojio je najviše glasova od strane kolega, dok je u zadnjoj kategoriji nagradu dobila najbolja fotografija s temom ZNR-a.

Direktor HELB-a, Stjepan Horvat nagrađenima je uručio nagrade, te im čestitao na zavidnom znanju i potiču sigurnost na radu. Istaknuo je da ćemo s takvom predanošću podizati našu konkurentsku prednost, ali i nastaviti poticanje jedne od naših ključnih vrijednosti – brige o drugima.

9 svibnja, 2023

Najnovije vijesti

Godišnji pregled: Po čemu ćemo pamtiti 2023.?

U godini koja je iza nas, HELB je ostvario značajan napredak kroz brojne projekte, kako na terenu tako i u proizvodnom pogonu. Ovaj dinamičan period obilježen je stvaranjem novih referenci diljem svijeta, razvojem inovativnih platformi, potpisivanjem ključnih ugovora, sudjelovanjem na prestižnim sajmovima i konferencijama te otvaranjem novih radnih mjesta. Kroz inovativne projekte, proširenje tržišta, ostvarene suradnje i ulaganja u tehnološki napredak, HELB je nastavio graditi reputaciju u području elektroenergetike.

Za dublji uvid u sve što je obilježilo poslovanje HELB-a tijekom proteklih 12 mjeseci, pozivamo vas da pročitate detaljan pregled aktivnosti u 2023. godini koji možete pronaći ovdje.