Postoji li veza između energetike i kozmetike?

Tri trafostanice u Njemačkoj kod vodećeg proizvođača kozmetičkih proizvoda

Nakon uspješnog projekta na termoelektrani Kraftwerk Zolling, Schalttechnik Nord i HELB nastavljaju suradnju u Njemačkoj. Riječ je tvornici GEKA, vodećem proizvođaču i dobavljaču inovativnih i preciznih rješenja za kozmetičke proizvode, poput maskare, sjajila za usne, korektora do četkica i aplikatora.

Završena je prva faza projekta koja je bila opsežna i vrlo zahtjevna, dok se početak druge očekuje krajem srpnja. Prvih mjesec dana radila se priprema, polaganje kabela i kabliranje te tri trafostanice. Neočekivano  je došlo do promjene SN postrojenja u dvije trafostanice, pa je za jedan vikend trebalo sve završiti. Pripremiti dvije trafostanice, završetke kabelskih glava, napraviti ispitivanje i puštanje u pogon te dobaviti NN postrojenja, što su HELB-ovci uspješno i unutar roka završili. Osim elektromontažnih radova i ispitivanja, HELB je isporučio i ormare kompenzacije, te niskonaponsko postrojenje. Prva faza projekta ukupno je trajala mjesec i pol dana, a sudjelovalo je 20-ak HELB-ovih zaposlenika.

GEKA je tvrtka s dugogodišnojm tradicijom i snažnim naslijeđem koje datira još iz 1925. godine s gotovo 1000 zaposlenika i globalnom prisutnošću. Dizajnira, razvija i nabavlja široku paletu proizvoda, od kozmetičkih proizvoda, alata za uljepšavanje do cjelovitih sustava pakiranja koji su spremni za prodaju.

21 srpnja, 2021

Najnovije vijesti

”HELB je pun prekrasnih ljudi koji su uvijek spremni pomoći”

Siniša Boltižar u HELB se zapošljava kao skladištar, a potom kao dostavljač prije punih 17 godina. Kako većinu radnih dana provodi u kombiju, mjesecima smo ga lovili da sjednemo na pola sata i da nam ispriča svoju priču. A jednom kad smo počeli, teško je bilo stati. Trebalo je 17 godina iskustva, emocija, događaja, priča i sjećanja ispričati ukratko. Simke je bez sumnje dobri duh HELB-a i bez njega to nikako ne bi bilo isto mjesto. Više

“Obiteljski duh i zajedništvo rijetko se viđaju u velikim kompanijama”

Zdenko Lovrić u HELB je došao kao student, a sedam godina kasnije o svom poslu priča s istim žarom. Iako je pokazao veliki potencijal u marketingu, ipak je sebe pronašao u odjelu prodaje, koji nikako ne bi bio isti bez njega. Naš Zdena na prvu djeluje kao vrlo miran i ozbiljan mladić, a kad ga bolje upoznate, oduševit će vas njegova duhovitost i smisao za humor. Njegovim šalama smijemo se i danima poslije. Više